Ogorek 22 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Yo. Mam taki skrypt i on nie działa. Chce żeby {_x} ustawiało na wiadomość graczaSK:on chat: set {_x} to player's messahe wywala błąd że to nie jest typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został przeniesiony z "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" do "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 on chat: set {_x} to message Ogorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 23 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Ale gdy tak robie to nie działa;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Musi, nie ma innej opcji. Ogorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 23 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 tzn. mam coś takiegoon chat: if {warny.%player-arg%} is true: set {_x} to message if {_x} contains "pomosz" or "pomusz" or "pomuz" or "pomus" or "pomozesz" or "ktury" or "muj" or "wlanczam" or "wylanczam" or "stuj" or "tfuj":i to nie działa ;c//Dodaję kodowanie. ~ :norbi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Od kiedy w on chat jest player-arg? Daj player i sprawdź. Ogorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 23 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 (edytowane) to player-arg wzięło się stąd bo wcześniej pisałem z player arg i nie zobaczyłem że źle jest jak będzie działało to dam edita ok działa łap plusa Edytowane 23 stycznia 2015 przez Ogorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ogorek 22
Yo. Mam taki skrypt i on nie działa. Chce żeby {_x} ustawiało na wiadomość gracza
SK:
on chat:
set {_x} to player's messahe
wywala błąd że to nie jest typ
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi