Mam taki problem ogólnie z skryptem, ponieważ uważam że się buguje
W kodzie mam coś takiego: (i reszta skryptu)
command /ulepsz:
trigger:
set {gui} to chest inventory with 5 rows named "test"
A w konsoli wywala mi taki błąd:
[15:47:53 INFO]: [Skript] Linia 35: (skrypt.sk)
[15:47:53 INFO]: Can't understand this expression: 'chest inventory with 5 rows named ""&7Ulepszanie Ekwipunku""'
[15:47:53 INFO]: Linia: set {gui} to chest inventory with 5 rows named "{@GuiTitle}"
Wcześniej miałem opcję {@GuiTitle}, ale teraz usunąłem ją z kodu, a skrypt dalej wywala z nią błąd twierdząc, że jest ona w nim. (tak zapisałem skrypt i nawet restartowałem serwer nie jeden raz). Ogólnie mam jeszcze problem z tymi opcjami tak jakby skrypt nie widział że coś zmieniłem w kodzie. Pomorze ktoś? Miał ktoś kiedyś taki problem?
Pytanie
Spike2701 0
Mam taki problem ogólnie z skryptem, ponieważ uważam że się buguje
W kodzie mam coś takiego: (i reszta skryptu)
command /ulepsz: trigger: set {gui} to chest inventory with 5 rows named "test"A w konsoli wywala mi taki błąd:
[15:47:53 INFO]: [Skript] Linia 35: (skrypt.sk) [15:47:53 INFO]: Can't understand this expression: 'chest inventory with 5 rows named ""&7Ulepszanie Ekwipunku""' [15:47:53 INFO]: Linia: set {gui} to chest inventory with 5 rows named "{@GuiTitle}"Wcześniej miałem opcję {@GuiTitle}, ale teraz usunąłem ją z kodu, a skrypt dalej wywala z nią błąd twierdząc, że jest ona w nim. (tak zapisałem skrypt i nawet restartowałem serwer nie jeden raz). Ogólnie mam jeszcze problem z tymi opcjami tak jakby skrypt nie widział że coś zmieniłem w kodzie. Pomorze ktoś? Miał ktoś kiedyś taki problem?
https://skript.pl/temat/57556-bugowanie-sie-skryptu/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi