on inventory click:
if name of event-inventory is {guis::dragons}:
if name of event-item is not " ":
cancel event
loop 12 times:
set {_n} to name of event-item
if {dragons::%loop-integer%} contains {_n}:
mlody_smokiGUI(player, "%loop-integer%")
stop
if {dragons::*} contains name of event-inventory:
cancel event
loop 12 times:
set {_n} to name of event-item
if {dragons::%loop-integer%} contains {_n}:
Mam taki kod, w którym jest 12 smoków jest gui gdzie po kliknięciu na dowolnego otwieram gui tego smoka
w kodzie powyżej jest kawałek on inventory click i i część kodu po if {dragons::*} dotyczy gui które są dla smoków
chodzi oto że mam tam cancel event, ale on nie działa, ale tylko w dwóch smokach o numerach 3 i 7
Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem, ale w skrócie cancel event nie działa na dwóch smokach o numerach 3 i 7
Pytanie
judosmok 1
on inventory click: if name of event-inventory is {guis::dragons}: if name of event-item is not " ": cancel event loop 12 times: set {_n} to name of event-item if {dragons::%loop-integer%} contains {_n}: mlody_smokiGUI(player, "%loop-integer%") stop if {dragons::*} contains name of event-inventory: cancel event loop 12 times: set {_n} to name of event-item if {dragons::%loop-integer%} contains {_n}:Mam taki kod, w którym jest 12 smoków jest gui gdzie po kliknięciu na dowolnego otwieram gui tego smoka
w kodzie powyżej jest kawałek on inventory click i i część kodu po if {dragons::*} dotyczy gui które są dla smoków
chodzi oto że mam tam cancel event, ale on nie działa, ale tylko w dwóch smokach o numerach 3 i 7
Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem, ale w skrócie cancel event nie działa na dwóch smokach o numerach 3 i 7
https://skript.pl/temat/57469-problem-z-cancel-event/Udostępnij na innych stronach
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi