Skocz do zawartości
  • 0

Skript Event On World

rafi789

Pytanie

Mam pytanko czy stosując event On World Init

- Mogę zrobić że gdy gracz znajduje się na danym świecie dostaje przedmiot

- Jeżeli gracz znajduje się na danym świecie dostaje przedmiot po czasie np 30sek

- Jeżeli gracz użyje komendy zawsze będzie dostawał przedmiot na danym świecie po czasie -,,-.

Jeżeli da radę coś takiego napisać to proszę mi to napisać albo nakierować mnie jak to zrobić.

Dzięki

https://skript.pl/temat/5708-skript-event-on-world/

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wy to jestescie naprawde kochani,

albo tylko ja mam taka mysl ze wszystko na odwal i nawet pomoc nie potraficie.

znalazlem temat przypadkowo,

i chcialem pomoc...

Zeby to zrobic musialem az zalozyc konto bo ludzie jak widac nie potrafia udzielac pomocy. (najwidoczniej)

Sa dwa kody wybierz sobie jeden ;3

Łap kod, tam gdzie jest "swiat: islandworld" zmien "islandwrold" na nazwe swiata na ktorym ma to dac diament. Oczywiscie komenda zadziala jednorazowo.

options:	swiat: islandworldvariables:	{diaxy.%player%} = truecommand /diax:	trigger:		if {diaxy.%player%} is true:			if player is in world "{@swiat}":				set {diaxy.%player%} to false				give player 1 diamond				send "&bDostales diaxa ;3"		if {diaxy.%player%} is false:			send "&9Diamenta mozesz dostac tylko raz ;("

W tym kodzie tez ustawiasz swiat, tym razem dziala tak ze jezeli pierwszy raz wejdziemy do tego swiata dostaniemy diaxa ;) Dziala jednorazowo.

options:	swiat: islandworldvariables:	{diaxy.%player%} = trueon teleport:	if player is in world "{@swiat}":		if {diaxy.%player%} is true:			set {diaxy.%player%} to false			give player 1 diamond			send "&bDostales diaxa ;3"		if {diaxy.%player%} is false:			set {diaxy.%player%} to false
Edytowane przez Dawid545
https://skript.pl/temat/5708-skript-event-on-world/#findComment-67480

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...