Deyvson 3 Opublikowano 11 lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2024 Potrzebuje skryptu na topkę, każdy gracz w innej zmiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tyniechciol 1 Opublikowano 11 lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2024 Sprecyzuj pytanie, podaj jakie topki mają być i czy ma to być w gui? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Deyvson 3 Opublikowano 12 lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2024 4 godziny temu, tyniechciol napisał: Sprecyzuj pytanie, podaj jakie topki mają być i czy ma to być w gui? To bez różnicy na co najlepiej na kile chodzi o to że chcę zmienną dodać do innych rzeczy niż czat itp chce żeby gracz na pierwszym miejscu był w zmiennej np {top1} a drugi najlepszy zabijaka w {top2} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tyniechciol 1 Opublikowano 12 lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2024 5 godzin temu, Deyvson napisał: To jak da radę? Sprobuje to napisać, daj mi godzinkę bo aktualnie robię coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Deyvson 3 Opublikowano 12 lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2024 38 minut temu, tyniechciol napisał: Sprobuje to napisać, daj mi godzinkę bo aktualnie robię coś innego. Dobrze dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tyniechciol 1 Opublikowano 13 lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2024 3 minuty temu, Deyvson napisał: Halo Przepraszam, lecz wczoraj czasu brakło. Nie lepiej zrobić te topki na hologramach przy pomocy AjLeaderboards i DecentHolograms/Holographic Displays? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Deyvson 3 Opublikowano 13 lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2024 Godzinę temu, tyniechciol napisał: Przepraszam, lecz wczoraj czasu brakło. Nie lepiej zrobić te topki na hologramach przy pomocy AjLeaderboards i DecentHolograms/Holographic Displays? Wolę w skrypcie bo skrypt przerobię i wrzucę do mini gry dlatego chcę w zmiennych jak np na tabliczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Deyvson 3
Potrzebuje skryptu na topkę, każdy gracz w innej zmiennej
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi