YoungWojteq_ 0 Opublikowano 14 stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2024 (edytowane) Siemka, Mam pytanko bo chciałbym mieć na serwerze takie coś że tabuje tylko wybrane komendy a komendy które są nie wybrane sie nie tabują Edytowane 14 stycznia 2024 przez YoungWojteq_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeZetYT 11 Opublikowano 14 stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2024 48 minut temu, YoungWojteq_ napisał: Siemka, Mam pytanko bo chciałbym mieć na serwerze takie coś że tabuje tylko wybrane komendy a komendy które są nie wybrane sie nie tabują chodzi Ci o tabowanie argumentów czy komendy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YoungWojteq_ 0 Opublikowano 14 stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2024 Teraz, TeZetYT napisał: chodzi Ci o tabowanie argumentów czy komendy? komend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeZetYT 11 Opublikowano 14 stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2024 49 minut temu, YoungWojteq_ napisał: komend to chyba się tak nie da CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YoungWojteq_ 0 Opublikowano 14 stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2024 52 minuty temu, TeZetYT napisał: to chyba się tak nie da da sie znalazłem plugin o nazwie: CommandWhitelist ale dzięki że odpowiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 59 Opublikowano 14 stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2024 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
YoungWojteq_ 0
Siemka,
Mam pytanko bo chciałbym mieć na serwerze takie coś że tabuje tylko wybrane komendy
Edytowane przez YoungWojteq_a komendy które są nie wybrane sie nie tabują
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi