Michu213123 0 Opublikowano 28 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2023 Witam, mam problem bo utworzylem serwer na enderchest wszystko niby spoko serwer aktywny ale gdy klikam start po chwili w konsoli wyskakuje błąd "Cannot exec 'java': No such file or directory" dodam ze mam zainstalowana jave z orginalnej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 28 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2023 ale jaki masz problem ze Skriptem, bo nie rozumiem? co do omawianego problemu wystarczy, że skontaktujesz się z supportem, myślę, że pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 29 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michu213123 0
Witam, mam problem bo utworzylem serwer na enderchest wszystko niby spoko serwer aktywny ale gdy klikam start po chwili w konsoli wyskakuje błąd "Cannot exec 'java': No such file or directory"
dodam ze mam zainstalowana jave z orginalnej strony.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi