YoungWojteq_ 0 Opublikowano 21 września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 września 2023 (edytowane) command /plugins [<text>]: aliases: pl, about, ver, version trigger: send "&aNie twoja &6sprawa" Edytowane 22 września 2023 przez YoungWojteq_ Poprawiam formatowanie kodu Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 311 Opublikowano 21 września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 września 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 696 Opublikowano 21 września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 września 2023 Czemu słowo "sprawa" z wielkiej litery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungWojteq_ 0 Opublikowano 22 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2023 13 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: Czemu słowo "sprawa" z wielkiej litery? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 696 Opublikowano 22 września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 września 2023 A co z komendami pokroju /bukkit:plugins itp.? Lepiej zablokować te wszystkie komendy poprzez odebranie jednego uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiri12 40 Opublikowano 23 września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 września 2023 Jakie to uprawnienie jeśli można wiedzieć bo nie mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungWojteq_ 0 Opublikowano 26 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2023 W dniu 23.09.2023 o 11:37, Hiri12 napisał: Jakie to uprawnienie jeśli można wiedzieć bo nie mogę znaleźć? jak luckperms to /lp group default permission set bukkit.command.plugins false /lp group default permission set bukkit.command.version false a powerranks nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiri12 40 Opublikowano 26 września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 września 2023 Dzięki ziomuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi