bat0s1337 0 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2023 Witam, Potrzebuje pomocy z pluginem FunnyGuilds, a dokladnie z przydzielaniem rankingu graczowi. Problem polega na tym, ze przydziela i zabiera graczowi po rowno czyli zgodnie z zasada: -16 dla zabitego +16 dla zabojcy. Chcialbym aby ranking gracza byl przydzielany i zabierany bardziej roznorodnie a nie tak prosto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2023 To co, chcesz przydzielać losową liczbę czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bat0s1337 0 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2023 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bat0s1337 0 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2023 (edytowane) Witam, Mam problem z pluginem FunnyGuilds. Chciałbym aby przydzielalo punkty graczom po zabiciu w innych liczbach a nie tych samych. Moze pokaze bardziej wizualnie, ciezko tu wytlumaczyc. https://imgur.com/a/369NOdG Chodzi o to ze dodaje za zabicie gracz +21 punktow, i odejmuje zabitemu tyle samo. Moj system przydzielania rankingu to: "ELO" https://imgur.com/a/LIul0Kv -> tutaj pokazany config.yml mojego FG ze szczegolnym uwzglednieniem tego przydzielania punktow. Cos tu jest nie tak zapewne. Nie chce tego - czy da rade zrobic to w taki sposob aby bilansowalo poprawnie a nie tak prosto... Licze na pomoc PILNE Edytowane 22 sierpnia 2023 przez bat0s1337 Treść drugiego tematu, który został opublikowany później z jednakowym problemem (ten post pojawia się w wyniku połączenia tematów) Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2023 22 minuty temu, bat0s1337 napisał: bilansowalo bilans to może być sześciolatka jeśli chodzi o balansowanie to jest ono przecież poprawne i uczciwe - zabiera punkty jednej osobie i daje drugiej. Jeśli chcesz, żeby inaczej to działało, musisz wytłumaczyć jak. Na pewno jest to temat w dziale Skript? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bat0s1337 0 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2023 (edytowane) Witam, a faktycznie mój błąd XD Nie mam dostępu do wielu innych zakładek do zakladania tematow - czemu to już Ci Panie nie powiem. Czyli +21 dla osoby, która zabiła i -21 dla osoby, która zgineła to poprawny format? Myślałem, że powinno być, np. -50-60% dla tego co ginie i +100% dla tego co zabija. Edytowane 22 sierpnia 2023 przez bat0s1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bat0s1337 0
Witam,
Potrzebuje pomocy z pluginem FunnyGuilds, a dokladnie z przydzielaniem rankingu graczowi.
Problem polega na tym, ze przydziela i zabiera graczowi po rowno czyli zgodnie z zasada: -16 dla zabitego +16 dla zabojcy.
Chcialbym aby ranking gracza byl przydzielany i zabierany bardziej roznorodnie a nie tak prosto..
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi