bat0s1337 0 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2023 Witam Musze zabezpieczyć pewien teren na moim spawnie i chcę aby spawnowalo na nim tylko zwierzeta, a nie dodatkowo moby. I moje pytanie czy jest jakas flaga na wlaczenie osobno zwierzat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2023 (edytowane) Cytat I moje pytanie czy jest jakas flaga na wlaczenie osobno zwierzat ? Odpowiadając na pytanie, pewnie jest, tak samo jak jest odpowiedni dział na zapytania na temat pluginów Edytowane 21 sierpnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2023 3 godziny temu, bat0s1337 napisał: czy jest jakas flaga na wlaczenie osobno zwierzat internetu u państwa nie ma? u mnie działa https://www.spigotmc.org/threads/remove-certain-mobs-from-server-worldguard.330485/#post-3086268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bat0s1337 0
Witam
Musze zabezpieczyć pewien teren na moim spawnie i chcę aby spawnowalo na nim tylko zwierzeta, a nie dodatkowo moby.
I moje pytanie czy jest jakas flaga na wlaczenie osobno zwierzat ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi