Rico123098 0 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2023 Witam, chcę na swój serwer stworzyć bota który będzie tak jakby graczem który będzie normalnie grał, że będzie kopał stawiał bloki budował domki i tak dalej. jak mogę to zrobić lub czy istnieje na to skrypt albo plugin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2023 predzej musisz odpalić cos takiego w python lub jakis mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2023 3 godziny temu, Rico123098 napisał: Witam, chcę na swój serwer stworzyć bota który będzie tak jakby graczem który będzie normalnie grał, że będzie kopał stawiał bloki budował domki i tak dalej. jak mogę to zrobić lub czy istnieje na to skrypt albo plugin? Tak żeby se chodził czy raz na jakiś czas blok postawił to jeszcze do zrobienia, ale zeby dom budował to już może być ciężej, chyba że będzie to poprzez //paste xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vejcowski 0 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2023 (edytowane) Pozwala na to m.in Mineflayer, wspiera też pythona ale więcej przykładów jest w JavaScript'ie. Odnosząc się do tematu to link z przykładami: https://github.com/PrismarineJS/mineflayer Myślę że dasz sobie radę skleić wszystko co tam jest w jedną całość, jak chodzi o budowanie domków to zbuduj sam jakieś domki, a następnie zapisz je jako schemat używając np. WorldEdit Edytowane 19 sierpnia 2023 przez vejcowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2023 W dniu 19.08.2023 o 18:12, vejcowski napisał: Pozwala na to m.in Mineflayer, wspiera też pythona ale więcej przykładów jest w JavaScript'ie. Odnosząc się do tematu to link z przykładami: https://github.com/PrismarineJS/mineflayer Myślę że dasz sobie radę skleić wszystko co tam jest w jedną całość, jak chodzi o budowanie domków to zbuduj sam jakieś domki, a następnie zapisz je jako schemat używając np. WorldEdit dzieki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2023 Witam, poszukuje skryptu na takiego fake gracza chodzi mi aby gracz mógł wpisać np /bot spawn i tam zrespi bot ktory bedzie ladowal chunki aby byly zaloadowane jak by nikogo nie bylo. Najlepiej aby byłto skrypt bo chcę zrobić aby kupowało się to na minuty za coinsy. I aby dodatkowo jeszcze można było dać miecz dla bota i aby hitał np co 10 sekund Post został dodany poprzez połączenie z nowym tematem autora, który był na ten sam temat Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rico123098 0
Witam, chcę na swój serwer stworzyć bota który będzie tak jakby graczem który będzie normalnie grał, że będzie kopał stawiał bloki budował domki i tak dalej. jak mogę to zrobić lub czy istnieje na to skrypt albo plugin?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi