Skocz do zawartości
  • 0

BOT AI

Rico123098

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
3 godziny temu, Rico123098 napisał:

Witam, chcę na swój serwer stworzyć bota który będzie tak jakby graczem który będzie normalnie grał, że będzie kopał stawiał bloki budował domki i tak dalej. jak mogę to zrobić lub czy istnieje na to skrypt albo plugin?

Tak żeby se chodził czy raz na jakiś czas blok postawił to jeszcze do zrobienia, ale zeby dom budował to już może być ciężej, chyba że będzie to poprzez //paste xD

• 0

Pozwala na to m.in Mineflayer, wspiera też pythona ale więcej przykładów jest w JavaScript'ie.

Odnosząc się do tematu to link z przykładami: https://github.com/PrismarineJS/mineflayer

Myślę że dasz sobie radę skleić wszystko co tam jest w jedną całość, jak chodzi o budowanie domków to zbuduj sam jakieś domki, a następnie zapisz je jako schemat używając np. WorldEdit

Edytowane przez vejcowski

• 0
W dniu 19.08.2023 o 18:12, vejcowski napisał:

Pozwala na to m.in Mineflayer, wspiera też pythona ale więcej przykładów jest w JavaScript'ie.

Odnosząc się do tematu to link z przykładami: https://github.com/PrismarineJS/mineflayer

Myślę że dasz sobie radę skleić wszystko co tam jest w jedną całość, jak chodzi o budowanie domków to zbuduj sam jakieś domki, a następnie zapisz je jako schemat używając np. WorldEdit

dzieki, 

• 0

Witam, poszukuje skryptu na takiego fake gracza chodzi mi aby gracz mógł wpisać np /bot spawn i tam zrespi bot ktory bedzie ladowal chunki aby byly zaloadowane jak by nikogo nie bylo. Najlepiej aby byłto skrypt bo chcę zrobić aby kupowało się to na minuty za coinsy. I aby dodatkowo jeszcze można było dać miecz dla bota i aby hitał np co 10 sekund

Helczyk

Post został dodany poprzez połączenie z nowym tematem autora, który był na ten sam temat

Notatka dodana przez Helczyk