GuwiP 0 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2023 PIasek - # Wymagane Pluginy SkriptLang 2.6.4 (https://github.com/SkriptLang/Skript/releases/download/2.6.4/Skript-2.6.4.jar) wersja minecraft (Każda) SkQuery 4.1.9 Jesli chcesz wbić na ten Serwer to nie polecam - Edit jednak nie daje Błędy Zgłoś się na Discord NICK - # Poprawiam formatowanie i usuwam wulgaryzm Notatka dodana przez Helczyk Zweryfikowany plagiat płatnego skryptu od użytkownika @Texas00900 Notatka dodana przez Helczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2023 Co do skryptu na tiktok block to polecam bardziej mój Jest o wiele optymalniejszy ( nie odświeża pluginu co wykopanie) oraz o wiele lepiej zrobiony, możesz postawić dowolną liczbę bloków wraz z hologramami które mają przypisane hp do bloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuwiP 0 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2023 12 minut temu, Fendi napisał: Co do skryptu na tiktok block to polecam bardziej mój Jest o wiele optymalniejszy ( nie odświeża pluginu co wykopanie) oraz o wiele lepiej zrobiony, możesz postawić dowolną liczbę bloków wraz z hologramami które mają przypisane hp do bloku no wiem wczesniej nie tam napisałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 311 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2023 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi