Krecikmazielony 0 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2023 siemka ktos zrobi skrypt na coiny czyli jezeli ktos np kogos zabije to masz 20% szans ze wypadnie 1 (wirtualny) coin i bedzie go mozna wydac pod /csklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2023 on death: attacker and victim are players chance of 20%: add 1 to {coiny::%attacker%} send "&6Dostałeś coina" to attacker coiny zapisane sa w {coiny::*} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krecikmazielony 0 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2023 fajnie tylko czy np pod /coin zeby sie pokazywalo i zeby byly np /addcoin /sklepcoin itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2023 command /coin: trigger: send "&aPosiadasz %{coiny::%player%}% coinów!" to player command /addcoin [<player>] [<integer>]: permission: op permission message: &cGdzie z łapami trigger: arg 1 and arg 2 are set add arg 2 to {coiny::%arg-1%} send "&cDodano %arg-2% coinów graczowi %arg-1%" pod /sklepcoin nie napisałeś co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krecikmazielony 0 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2023 (edytowane) dzieki w sklepie ogolnie np zebym tez mogl edytowac byloby fajnie np pod /editshop rozumiesz ale jak tak to np jakas elytra ale reszte bym sobie musial sam poustawiac pod pluginy i przy okazji to jest to ze masz 20% na to ze ci wypadnie coin? i reset coin bylbym wdzieczny Edytowane 10 sierpnia 2023 przez Krecikmazielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2023 Robiąc sklep musiał bym zmarnować więcej czasu na to, czego za darmo nie chce tracić Znajdź sobie jakiś skrypt na sklep i pod niego po prostu podepnę te coiny Na reset command /coinreset [<player>]: permission: op trigger: arg 1 is set set {coiny::%arg-1%} to 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krecikmazielony 0 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2023 no dobra dzieki a gdzie sie nauczyliscie pisac skrypty? moge zaplacic za zrobienie takiego calego skryptu tylko ile Łączę posty Notatka dodana przez ivall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2023 (edytowane) no dobra dzieki a gdzie sie nauczyliscie pisac skrypty? Ja nigdzie, po prostu analizowałem skrypty napisane przez innych i starałem się je zrozumieć oraz przepisywać pod siebie, z czasem po prostu zapamiętałem na pamięć jak to robić, wszystkie poradniki takie na youtubie są według mnie zbędne. moge zaplacic za zrobienie takiego calego skryptu tylko ile Mnie nudzi robienie płatnych skryptów , idź do coffeina, myślę, że on z chęcią się sprzeda. Chociaż nie widzę sensu płacenia, na necie już są zrobione takie skrypty i udostępnione za darmo Edytowane 10 sierpnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 11 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2023 W dniu 10.08.2023 o 15:04, Krecikmazielony napisał: moge zaplacic za zrobienie takiego calego skryptu tylko ile Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krecikmazielony 0
siemka ktos zrobi skrypt na coiny czyli jezeli ktos np kogos zabije to masz 20% szans ze wypadnie 1 (wirtualny) coin i bedzie go mozna wydac pod /csklep
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi