heobrine 0 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 Siema mam pytanie, w jakim pluginie można dodać komende coś w stylu /visualgamemode 1 który ustawia gamemode 1 lecz nie można wyjmować itemów, dostaje sie damage itp. Lub czy da się to w sk napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 @heobrine To jakie ma mieć zastosowanie ten gamemode? Do czego uprawnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heobrine 0 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 1 godzinę temu, ByczekTV napisał: @heobrine To jakie ma mieć zastosowanie ten gamemode? Do czego uprawnia? chodzi mi o taki jak np. jest na mineplay w lobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 2 godziny temu, heobrine napisał: chodzi mi o taki jak np. jest na mineplay w lobby Nie wiem jakie jest na mineplay. Co ten gamemode ma? Fly ma, czy jedynie z punktu widzenia ekwipunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heobrine 0 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 15 godzin temu, ByczekTV napisał: Nie wiem jakie jest na mineplay. Co ten gamemode ma? Fly ma, czy jedynie z punktu widzenia ekwipunku? już mineplay tego nie ma, ale poprostu jest to gamemode który nie pokazuje serc taki visual, czyli masz ekwipunek survivala, bez fly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
heobrine 0
Siema mam pytanie, w jakim pluginie można dodać komende coś w stylu /visualgamemode 1 który ustawia gamemode 1
lecz nie można wyjmować itemów, dostaje sie damage itp.
Lub czy da się to w sk napisać.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi