xKefir 0 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2023 O co chodzi z folderem "world-generator" w pluginie superiorskyblock? Domyślnie jest pusty i nie wiem co tam moge wrzucic lub zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2023 (edytowane) Może tam generujesz wyspę ? Ale na pewno wiem że ten plugin nie ma nic wspólnego ze skriptem, więc czemu umieszczasz tutaj ten wątek? Edytowane 5 sierpnia 2023 przez Fendi xKefir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2023 Wystarczy zajrzeć do dokumentacji. Cytat world-generator The plugin gives the ability to change the default generation behavior of the islands worlds. Developers can create their own custom world generator and place it inside the world-generator folder, which the plugin will later load and use that generator for the worlds. An example for such behavior is AcidIslands, which changes the void world to be filled with water. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xKefir 0
O co chodzi z folderem "world-generator" w pluginie superiorskyblock? Domyślnie jest pusty i nie wiem co tam moge wrzucic lub zrobic.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi