Miyoomi 0 Opublikowano 23 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2023 Witam Wiem ze duzo osob o to pytalo ale ja chcialbym to zrobic na singlu wiec wiecie mozecie jakis poradnie bezplatny? Milo byloby jakby podaliscie Na bloki i przechodzenie minecraft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 23 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2023 (edytowane) Tikfinity Plugin wykrywa gify, wtedy można wpisać wpisać komende jaka ma się wykonywać po otrzymaniu gifta https://www.youtube.com/watch?v=Ot6VmJ8bl60&ab_channel=TTLIVEWithHarry Edytowane 23 lipca 2023 przez Fendi Miyoomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 23 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Miyoomi 0 Opublikowano 31 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2023 a na aternosa sie da bo nie chce placic kasy na specjalnie serwer Fendi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 31 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2023 (edytowane) Co wy macie z tym aternosem??? Przecież wystarczy w inny darmowy hosting wejść i macie o wiele lepsze parametry serwera, to że wyświetla się jako pierwszy po wpisaniu "free server" nie znaczy, że jest dobry, czasem wystarczy poszukać głębiej https://letmegooglethat.com/?q=free+minecraft+hosting Znajdz magmanode Edytowane 31 lipca 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Miyoomi 0
Witam Wiem ze duzo osob o to pytalo ale ja chcialbym to zrobic na singlu wiec wiecie mozecie jakis poradnie bezplatny? Milo byloby jakby podaliscie Na bloki i przechodzenie minecraft
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi