trolekp 0 Opublikowano 21 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 siema mam pytanie czy da sie zakodować skrypt minecraft jak tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 21 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 45 minut temu, trolekp napisał: siema mam pytanie czy da sie zakodować skrypt minecraft jak tak to jak? Nie, wtedy nic ci nie będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trolekp 0 Opublikowano 21 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 53 minuty temu, Fendi napisał: Nie, wtedy nic ci nie będzie działać gdzies widzialem ze ktoś miał zakodowany i mu dzialal mial takie cos ~~~~~~@2~~4@ takie zeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 21 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 (edytowane) to nie skrypt tylko komenda jak już Edytowane 21 lipca 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 23 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2023 W dniu 21.07.2023 o 16:45, trolekp napisał: siema mam pytanie czy da sie zakodować skrypt minecraft jak tak to jak? https://skriptstudio.runtimecloud.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
trolekp 0
siema mam pytanie czy da sie zakodować skrypt minecraft jak tak to jak?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi