uwusnakeuwu 0 Opublikowano 20 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2023 O to jest mój config Proszę o wrzucenie kodu na https://code.skript.pl. Na własną rękę wrzuciłem go na ten serwis i zmodyfikowałem formatowanie narzędziem od OpenAI, ale prawdopodobnie z niewielkimi błędami. Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 20 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2023 4 godziny temu, uwusnakeuwu napisał: O to jest mój config Na litość boską, wklej to normalnie. I nie rozumiem czemu tworzysz wątek w dziale skryptowym, skoro nie ma to z tym nic wspolnego Poprawiłem cytat, jednakże autor tematu nadal dobrze, aby sam umieścił odpowiednio sformatowany plik konfiguracyjny Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uwusnakeuwu 0 Opublikowano 20 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2023 nie rozumiem mechaniki skript.pl jestem początkującym bad indentation of a mapping entry (1:19) 1 | Settings: Prefix: '&7[&eAh&7]: ' #Prefix of when ... -----------------------^ mam taki błąd Łączę opublikowane po sobie posty i kasuję niewłaściwie zastosowany cytat Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 20 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2023 Czy ty masz ten config wklejony tak jak nam to prezentujesz? Bez żadnych enterów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 20 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
uwusnakeuwu 0
O to jest mój config
Proszę o wrzucenie kodu na https://code.skript.pl. Na własną rękę wrzuciłem go na ten serwis i zmodyfikowałem formatowanie narzędziem od OpenAI, ale prawdopodobnie z niewielkimi błędami.
Notatka dodana przez Helczyk
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi