Kuba125p 0 Opublikowano 18 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2023 witam mam pytanie czy potrafi ktos przerobic ten skrypt aby dziłał tylko gdy kopie sie wełne i wyłącznie nożycami on break: event-block is white wool set {_l} to level of fortune of player's tool add 1 to {_l} drop {_l} of white wool at event-block Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 18 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2023 34 minuty temu, Kuba125p napisał: witam mam pytanie czy potrafi ktos przerobic ten skrypt aby dziłał tylko gdy kopie sie wełne i wyłącznie nożycami on break: event-block is white wool set {_l} to level of fortune of player's tool add 1 to {_l} drop {_l} of white wool at event-block na pw ci odpisalem na temat tego CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 18 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2023 2 godziny temu, Kuba125p napisał: witam mam pytanie czy potrafi ktos przerobic ten skrypt aby dziłał tylko gdy kopie sie wełne i wyłącznie nożycami on break: event-block is white wool set {_l} to level of fortune of player's tool add 1 to {_l} drop {_l} of white wool at event-block dopisać należy warunek czy player's tool to jest shears player's tool is shears Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba125p 0
witam mam pytanie czy potrafi ktos przerobic ten skrypt aby dziłał tylko gdy kopie sie wełne i wyłącznie nożycami
on break:
event-block is white wool
set {_l} to level of fortune of player's tool
add 1 to {_l}
drop {_l} of white wool at event-block
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi