The_Kodi 0 Opublikowano 15 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2023 Cześć, skrypt blokujacy uzywanie artefaktow na spawn, plugin ExcutableItems Łączę opublikowany po godzinie post z treścią tematu, ponieważ była ona niekompletna Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 15 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2023 W dniu 15.07.2023 o 20:07, The_Kodi napisał: Cześć, skrypt blokujacy uzywanie artefaktow na spawn, plugin ExcutableItems Spawn jest jako region? Czy te twoje artefakty sa uzywane na lpm lub ppm? Poprawiam cytat, ponieważ ukryłem post autora i zedytowałem treść tematu Notatka dodana przez Helczyk The_Kodi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 The_Kodi 0 Opublikowano 15 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2023 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 15 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2023 Generalnie nie wiem jak są piorytetowane te przedmioty, czy skript będzie ważniejszy od tego pluginu, ale można spróbować on right click: player is in region "tuwpiszswojregionnaspawna" if name of player's held item is dirt named "xxxx": cancel event if name of player's held item is stone named "xxxxx": cancel event if name of player's held item is grass named "xxxx": cancel event Jezeli bronie masz na lpm to on right click: zamien na of left click: Dałem ci przykłady jak tego użyć, aby działało nazwa wpisana w skypcie musi być taka sama jak przedmiotu, pozmieniaj sobie te dirty stony na twoje itemy i xxxxx na nazwy twoich itemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 The_Kodi 0 Opublikowano 15 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2023 czy nazwy itemow musza byc z kolorkami? czyli np. &7Kret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 15 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2023 Godzinę temu, The_Kodi napisał: czy nazwy itemow musza byc z kolorkami? czyli np. &7Kret muszą być takie jakie są faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 The_Kodi 0 Opublikowano 16 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2023 czyli z kolorkami czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 16 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2023 Z, przeciez ci napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 The_Kodi 0 Opublikowano 17 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2023 nie działa file:///C:/Users/Kuba/OneDrive/Pulpit/image.png Aby podzielić się z innymi użytkownikami zasobami dostępnymi lokalnie na urządzeniu, należy wgrać je na hosting/chmurę publicznie i dopiero wtedy podzielić się adresem URL Notatka dodana przez Helczyk CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 17 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2023 Wyślij mi twojego kompa , polecam DHL, wtedy będę mógł zobaczyć to zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 The_Kodi 0 Opublikowano 21 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 dobra mam tylko że to działa tak że jak najadę na ziemie to wtedy nie mg a jak w powietrze celuje to normalnie mg używać jak to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 21 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 14 minut temu, The_Kodi napisał: dobra mam tylko że to działa tak że jak najadę na ziemie to wtedy nie mg a jak w powietrze celuje to normalnie mg używać jak to naprawić pokaż kod, przedmiotu używasz na prawy przycisk czy lewy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
The_Kodi 0
Cześć, skrypt blokujacy uzywanie artefaktow na spawn, plugin ExcutableItems
Łączę opublikowany po godzinie post z treścią tematu, ponieważ była ona niekompletna
Notatka dodana przez Helczyk
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi