swyzyy 0 Opublikowano 10 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2023 Mam problem z GUI z kupna rang chodzi o to że wszystko działa natomiast gdy kupię range zabiera mi kasę ale jej nie dostają Kod: tam jak jest lp user %player_name% to w konsoli pisze na czerwono że coś nie znaleziono gracza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 10 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2023 na skrypt to nie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 10 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2023 To nie jest Skript. Nie przychodzi mi nawet do głowy co to może być za twór. Przesyłam poradnik do tworzenia GUI https://skript.pl/temat/44829-tworzenie-gui-w-skript-poradnik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 59 Opublikowano 10 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adixdawdwawd 0 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 zainstaluj placeholder api i w placeholderapi zainstaluj player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
swyzyy 0
Mam problem z GUI z kupna rang chodzi o to że wszystko działa natomiast gdy kupię range zabiera mi kasę ale jej nie dostają
Kod:
tam jak jest lp user %player_name% to w konsoli pisze na czerwono że coś nie znaleziono gracza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi