TeZetYT 11 Opublikowano 25 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2023 Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić że do wykonania jakiejś akcji trzeba 2 razy szybko kliknąć lewy lub prawy przycisk myszy? I jeszcze jak zrobić pchnięcie gracza, ale do przodu push player horizontally backwards with speed 1 To wiem że jest do tyłu, a do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 27 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2023 (edytowane) W dniu 25.06.2023 o 17:48, TeZetYT napisał: I jeszcze jak zrobić pchnięcie gracza, ale do przodu push player horizontally forwards with speed 1 W dniu 25.06.2023 o 17:48, TeZetYT napisał: jak zrobić że do wykonania jakiejś akcji trzeba 2 razy szybko kliknąć lewy lub prawy przycisk myszy? spróbuj coś takiego on leftclick: if {leftclick::%player%} is true: send "zrobiles double clicka" if {leftclick::%player%} is not set: set {leftclick::%player%} to true wait 0.5 second delete {leftclick::%player%} ten czas 0.5 sekundy mozesz zmienic jezeli chcesz aby trzeba bylo szybciej nacisnąć te dwa razy w myszke Edytowane 27 czerwca 2023 przez pruslay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 28 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2023 forwards zamiaet backwards co do pierwszego pytania to: on left click: if {double::%player%} is true: send "double click" to player delete {double::%player%} else: set {double::%player%} to true wait 1 second delete {double::%player%} on right click: if {double::%player%} is true: send "double click" to player delete {double::%player%} else: set {double::%player%} to true wait 1 second delete {double::%player%} na oba przyciski na jeden to chyba logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeZetYT 11 Opublikowano 29 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 18 godzin temu, devyy napisał: forwards zamiaet backwards co do pierwszego pytania to: on left click: if {double::%player%} is true: send "double click" to player delete {double::%player%} else: set {double::%player%} to true wait 1 second delete {double::%player%} on right click: if {double::%player%} is true: send "double click" to player delete {double::%player%} else: set {double::%player%} to true wait 1 second delete {double::%player%} na oba przyciski na jeden to chyba logiczne Dzięki działa! Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 59 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TeZetYT 11
Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić że do wykonania jakiejś akcji trzeba 2 razy szybko kliknąć lewy lub prawy przycisk myszy?
I jeszcze jak zrobić pchnięcie gracza, ale do przodu
push player horizontally backwards with speed 1
To wiem że jest do tyłu, a do przodu?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi