wilq365 0 Opublikowano 11 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2023 Czesc mam taki skrypt i caly czas pisze mi ze mam za malo monet. Czy ktos moze mi pomoc, aby dzialalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilq365 0 Opublikowano 11 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2023 Sory, to jest caly skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 11 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2023 (edytowane) bo w jednej zmiennej masz player a w drugiej player's uuid {monety_czasu::%%player's uuid%%} (i tu w zasadzie masz kolejny blad bo dales 2 razy %) {monety_czasu::%player%} < 5: Więc jezeli dobrze mi sie wydaje to te zmienne są zapisywane osobno Edytowane 11 czerwca 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 11 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2023 raz używasz uuid a raz nicku, stąd problem devyy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wilq365 0
Czesc
mam taki skrypt i caly czas pisze mi ze mam za malo monet.
Czy ktos moze mi pomoc, aby dzialalo?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi