Otóż o to mi chodzi że chce za pomocą GUI klikając na przedmiot rozruszyć dwie funkcje na raz, oczywiście coś nie chce to działać bo mam error z tą linijką:
format slot 1 of player with 1 of chest named "&6&lSkrzynia" with lore "&eSchowaj w niej co tylko zechcesz||||&4Kliknij lewym na skrzynie aby otworzyc." to run [function "LoadRowsChest" {player}; function "OpenChest" {player and player}]
Error informuje coś o tym że coś nie jest tekstem i teraz rozmyślam jak to inaczej zrobić aby odpalić dwie funkcje na raz.
Pytanie
Naami 39
Otóż o to mi chodzi że chce za pomocą GUI klikając na przedmiot rozruszyć dwie funkcje na raz, oczywiście coś nie chce to działać bo mam error z tą linijką:
format slot 1 of player with 1 of chest named "&6&lSkrzynia" with lore "&eSchowaj w niej co tylko zechcesz||||&4Kliknij lewym na skrzynie aby otworzyc." to run [function "LoadRowsChest" {player}; function "OpenChest" {player and player}]Error informuje coś o tym że coś nie jest tekstem i teraz rozmyślam jak to inaczej zrobić aby odpalić dwie funkcje na raz.
https://skript.pl/temat/5531-funkcje-w-wildskript/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi