KeVin000 5 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Witam, proszę o napisanie skriptu na stoniarke, którą jest end stone o nazwie &eStoniarkaZamienia się on w kamien co 2 sekundyMozna ją niszczyc za pomocą złotego kilofa. Wiem, że tego jest pełno, ale na sponge, a to juz ma u mnie zasotsowanie, a jak jakis skript edytuję, to mi nie działa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dodoz012609 29 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Nie wiem czy będziesz zainteresowany, ale jak tworzyłem jeszcze swój serwer, to stworzyłem własną stoniarkę. Nie wymaga jakiś dodatkowych bloków czy coś. Po prostu kupujesz (Lub możesz zrobić crafting) blok o danej nazwie, stawiasz go, i niszczysz. Regeneruje się co 2 sekundy. Jeżeli będziesz chciał zniszczyć, klikasz diaxową siekierką :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KeVin000 5 Opublikowano 6 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 A mozesz mi to podeslac?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dodoz012609 29 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 http://pastebin.com/bp25mu0y KeVin000 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KeVin000 5
Witam, proszę o napisanie skriptu na stoniarke, którą jest end stone o nazwie &eStoniarka
Zamienia się on w kamien co 2 sekundy
Mozna ją niszczyc za pomocą złotego kilofa.
Wiem, że tego jest pełno, ale na sponge, a to juz ma u mnie zasotsowanie, a jak jakis skript edytuję, to mi nie działa ;D
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi