Skocz do zawartości

4Fun4You! {non premium, nowl, SkyBlock}

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzisiaj chciałbym wam przedstawić serwer skyblock. Z góry dziękuję za poświęcony czas.

Dołączona grafika

Ip: sb.4Fun4You.pl

PvP: Tak (TYLKO na arenie PvP)

Nether: Tak

The end: Tak (smok respawnowany co 3 dni)

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie jest wymagane, aczkolwiek dobrze jeśli masz Dołączona grafika

Sloty: 50

Typ: SkyBlock

Wersja: 1.7.2-1.8.1 (bloki z 1.8 nie są wspomagane)

Dołączona grafika

Serwer istnieje od dwóch dni. Nie gra na nim zbyt wiele osób, dlatego zapraszam do gry! Na serwerze są autorskie rozwiązania, serwer jest cały czas dopracowywany. Skup oraz sklep są dopracowane, przez co nie da się "kopiować" pieniędzy. Na serwerze istnieje ranking wyspy (/is rank), dzięku czemu wiadomo, która wyspa jest najbardziej rozbudowana (liczymy również na konkurowanie między graczami o miejsce). Dzięki wygodnemu GUI, za drobną opłatą serwerową walutą, można zmienić spawnujące się zwierze/potwora. Niedługo dodamy również wygodne GUI (wirtualny ekwipunek) w którym będzie można znaleźć praktycznie wszystko (gui w wersji beta jest pod komendą /menu). Niedługo, każdy gracz będzie mógł wynająć stragan, na którym może składać własne oferty (pluginem ChestShop). Na serwerze można również nabyć cobblestoniarkę, dzięki której wydobywanie surowców stanie się łatwiejsze! Wszystkie surowce dropią z Cobblestona (opis pod /drop, lub w beta wersji GUI (/menu)). Aby zapobiec oszustom (chodzi tutaj o "f11 bug") wprowadziliśmy autorski system zapobiegania tego typu sytuacjom. Jesteśmy również chętni do zmian, wystarczy do nas napisać. Rekutacja jest tymczasowo wstrzymana (do czasu zrobienia forum). Ip TS3 znajdziecie na serwerze. Niżej podam jeszcze kilka informacji, po których serdecznie zapraszam do gry!

Dołączona grafika

Właściciel: ZiomuuSss (ja)

Chatmod: Kaawaa

Kilka screenshotów z gry:

spawn:

Dołączona grafika

Stragany, nieco dalej skup:

Dołączona grafika

Sklep:

Dołączona grafika

Świnkarnia:

Dołączona grafika

Główny spawn:

Dołączona grafika

A tak wygląda początkowa wyspa:

Dołączona grafika

Tworzymy ją komendą /is create lub używając GUI (/menu).

UWAGA!

Po wejściu na serwer prosiłbym o wypełnienie ankiety (/ankieta). Po jej wypełnieniu dostaje się drobną nagrodę. Z góry dziękuję.

Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić was do gry!

Edytowane przez ZiomuuSss
https://skript.pl/temat/5510-4fun4you-non-premium-nowl-skyblock/

Chyba chodzi o survival z dodatkami RPG. Tak, planowany start jest na początek lutego, choć może się troche opóźnić, bo ekipa się wykruszyła, a ja uczę się Javy... Na pocieszenie napiszę, że wątek RPG będzie znacznie bardziej rozwinięty, a questy będą ciekawsze (nowy plugin od questów- BetonQuest). Tymczasem musi wystarczyć skyblock. Jak byś miał jakiegoś budowniczego to pisz, bo ja mam do nich strasznego pecha :(

https://skript.pl/temat/5510-4fun4you-non-premium-nowl-skyblock/#findComment-45867

Na takie rzeczy w skrypcie potrzeba wielu zmiennych, a jak powszechnie wiadomo, zmienne w Skript lagują ;-; a na zrobienie pluginu na to jest dla mnie jeszcze za wcześnie. Mapę mam jest tylko jeden wielki problem. To jest miasto, nie ma tam żadnego miejsca na tabliczki, spawnpoint itp, dlatego nie wiem co zrobić. BetonQuest jest skomplikowany, i długo się robi questy ale z czasem się wprawię.

https://skript.pl/temat/5510-4fun4you-non-premium-nowl-skyblock/#findComment-45874

• 5 miesięcy temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...