FixeQ 2 Opublikowano 23 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2023 (edytowane) Siema mam skrypt do pvp. Sam skrypt działa a komenda ani aliasy nie działają Ps. jest bez błędów Edytowane 23 maja 2023 przez FixeQ Zapominiałem dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55042-skrypt-dzia%C5%82a-ale-nie-mog%C4%99-u%C5%BCy%C4%87-komendy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielo535 4 Opublikowano 24 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2023 22 godziny temu, FixeQ napisał: Siema mam skrypt do pvp. Sam skrypt działa a komenda ani aliasy nie działają Ps. jest bez błędów variables: {gracze.walka} = 0 {punkty.%player%} = 1000 {czas.walka} = 0 {miejscetp.1} = 0 {miejscetp.2} = 0 {spectator.spawn} = 0 {odliczanie} = 0 on first join: set {punkty.%player%} of 1000 on break: cancel event every 1 second: if {odliczanie} is higher than 0: reset the titles of all players remove 1 from {odliczanie} send title "Walka rozpocznie się za" with subtitle "%{odliczanie}%" to player for 1 seconds if {gracze.walka} is 2: set {odliczanie} to 10 if {odliczanie} is 0: send title "Walka rozpoczęta" with subtitle "Baw się dobrze i wygraj!" to player for 3 seconds remove slowness from all players every 1 minute: execute console command "/time set day" on death: if attacker is a player: if victim is a player: add 2 to {punkty.%attacker%} remove 2 from {punkty.%victim%} stop command /walka [<text>]: aliases: pvp trigger: if arg 1 is "start": add 1 to {gracze.walka} apply slowness 100 to player for 99 days if {gracze.walka} is 1: teleport the player to {miejscetp.1} send title "&bOczekiwanie na graczy" to player else: teleport the player to {miejscetp.2} if {gracze.walka} is higher than 2: set the gamemode of the %player% to spectator remove slowness from %player% teleport the player to {spectator.spawn} if arg 1 is "ustaw1": set {miejscetp.1} to location of player send "&aUstawiono!" to player if arg 1 is "ustaw2": set {miejscetp.2} to location of player send "&aUstawiono" to player if arg 1 is "spawn-spec": # miejsce spawnowania się na aranie graczy w trybie widza set {spectator.spawn} to location of player options: czas: 30 #czas antylogouta w sekundach on damage: if victim is player: if attacker is player: set {pvp::%attacker%} to {@czas} set {pvp::%victim%} to {@czas} set {osoba::%attacker%} to victim set {osoba::%victim%} to attacker on command: if {pvp::%player%} is set: cancel event send "&cJestes podczas walki!" on quit: if {pvp::%player%} is set: kill player send action bar "&aZwyciezyles &6%player%" to {osoba::%player%} clear {pvp::%{osoba::%player%}%} clear {osoba::%{osoba::%player%}%} clear {pvp::%player%} clear {osoba::%player%} every 1 second: loop all players: if {pvp::%loop-player%} is set: if {pvp::%loop-player%} > 0: send action bar "&aJestes w walce! Pozostalo &7%{pvp::%loop-player%}% sekund" to loop-player add -1 to {pvp::%loop-player%} else: send action bar "&aNie jestes juz w walce!" to loop-player clear {osoba::%loop-player%} clear {pvp::%loop-player%} on death: if "%victim%" is "%{osoba::%attacker%}%": send action bar "&aZwyciezyles &6%victim%" to attacker clear {osoba::%victim%} clear {osoba::%attacker%} clear {pvp::%victim%} clear {pvp::%attacker%} sprawdz bo ja nie mam jak bo z tell na razie jestem może przez to że do aliasów dodałeś komende nie działało Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55042-skrypt-dzia%C5%82a-ale-nie-mog%C4%99-u%C5%BCy%C4%87-komendy/#findComment-332870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 190 Opublikowano 24 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2023 set {punkty.%player%} of 1000 Zamień zmienne z . na zmienne z :: FixeQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55042-skrypt-dzia%C5%82a-ale-nie-mog%C4%99-u%C5%BCy%C4%87-komendy/#findComment-332873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FixeQ 2
Siema mam skrypt do pvp.
Sam skrypt działa a komenda ani aliasy nie działają
Ps. jest bez błędów
Edytowane przez FixeQZapominiałem dopisać
https://skript.pl/temat/55042-skrypt-dzia%C5%82a-ale-nie-mog%C4%99-u%C5%BCy%C4%87-komendy/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi