predator114 10 Opublikowano 18 maja Udostępnij Opublikowano 18 maja (edytowane) Hej hej! Przychodzę do was z prostym i według mnie naprawdę przydatnym pluginem na zapis ekwipunku graczy, a także ich enderchest'u. Backup'y są podzielone na te normalne (zapisywane co jakiś czas) oraz śmierci (zapisywane przy śmierci gracza). Cały plugin był tworzony z myślą o jednym z serwerów MC - NiceGame.GG (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!), ale przepisałem część kodu, w taki sposób, aby był on dostępny też i dla innych, normalnych użytkowników. Funkcję pluginu możecie sami wytestować na serwerze, bądź po prostu wejść w link prowadzący do Git'a - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - znajdziecie tam informacje o tym co posiada oraz jak został stworzony (krytykę od wyjadaczy też przyjmę na luzie! ;3) Wymagania Java 8+ Wersja MC 1.16+ Wersja: 2.2 Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mogę występować błędy tylko dlatego, że plugin nie był testowany na o wiele większej ilości graczy. Błędy należy zgłaszać na Git'cie wraz z logami ;3 - postaram się je poprawić jak tylko znajdę czas Stylistikę tematu poprawię potem Edytowane 25 maja przez predator114 zmiana wersji Szwagru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi