FaczikPL 11 Opublikowano 9 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2023 Siema. Potrzebowałbym skrypta na takie cuś żeby przy evencie on inventory pickup: loopowało całe eq i sprawdzało czy gracz ma 1 blok eme i żeby usuwało mi ten 1 blok eme i dodawało sunflowera w skrócie coś takiego jak jest na boxpvp na kingmc czy minestar bo jak sie kopie to jest cos takiego że odrazu dodaje monety, mega monety itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 10 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2023 (edytowane) po co loop? set {_i} to amount of emerald block in player's inventory if {_i} > 1: give player 1 sunflower Edytowane 10 maja 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielo535 4 Opublikowano 10 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2023 4 godziny temu, Fendi napisał: po co loop? set {_i} amount of emerald block in player's inventory if {_i} > 1: give player 1 sunflower już wczoraj mu na dc pomogłem CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FaczikPL 11
Siema. Potrzebowałbym skrypta na takie cuś żeby przy evencie
loopowało całe eq i sprawdzało czy gracz ma 1 blok eme i żeby usuwało mi ten 1 blok eme i dodawało sunflowera
w skrócie coś takiego jak jest na boxpvp na kingmc czy minestar bo jak sie kopie to jest cos takiego że odrazu dodaje monety, mega monety itd
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi