Johnny 1 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Siema jestem Damian moje trzecie imie to Johnny <3 Interesuje sie grami i programowanie o róznych językach mam 16 lat mieszkam w łodzi :3 Kocham grac w gry pc i konsolowe :3 i myśle ze mnie przyjemiecie gorąco na tym forum ~Johnny <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajerowskyy. 56 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Czesc, nie pisz na koncu tego johny bo wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydorax 194 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LopataGaming 22 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Pochwalony ;-) Siema xD xD xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 3 imię? To ty już miałeś Bierzmowanie? //Z tego co wiem to chyba trzeba wybrać imię kogoś świętego hmm...Siema św. Johnny! (xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi