Mr_Bearrrr 1 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 siema ogołem mam taka linijke w scoreboardzie: set score "&d☄ &7Ranga: %luckperms_prefix%" in sidebar of loop-player to 13 i chce tam dac range gracza, pobralem papi i zainstalowalem luckperms za pomoca /papi ecloud download LuckPerms, no ale takie coś wywala: licze na szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 (edytowane) chyba to jest: %vault_prefix% Edytowane 11 kwietnia 2023 przez xMarmo321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_Bearrrr 1 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 8 minut temu, xMarmo321 napisał: chyba to jest: %vault_prefix% jutro sprawdze bo kompa offlem, w razie czego będziesz? xMarmo321 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 a masz tez skript placeholders? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 tak bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_Bearrrr 1 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 2 godziny temu, xMarmo321 napisał: tak bede nadal nie działa, zainstalowałem Valut przez papi i LuckPerms, może trzeba Skript tez pobrać ale skript mi nie działa, poprostu nie ma takiej opcji przy pobieraniu jak skript Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 (edytowane) Nie ma skripta na ecloudzie, do tego musisz doinstalować osobnego addona https://forums.skunity.com/resources/skript-placeholders.909/ Potem dajesz do kodu set {_placeholder} to placeholder "%placeholder%" Edytowane 12 kwietnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_Bearrrr 1 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 7 minut temu, Fendi napisał: Nie ma skripta na ecloudzie, do tego musisz doinstalować osobnego addona https://forums.skunity.com/resources/skript-placeholders.909/ Potem dajesz do kodu set {_placeholder} to placeholder "%placeholder%" tera takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 (edytowane) 39 minut temu, Mr_Bearrrr napisał: tera takie coś: Przeladowales papi ? Pokaż /sk info I spróbuj też bez % zapisać placeholdera , same " Edytowane 12 kwietnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_Bearrrr 1 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 34 minuty temu, Fendi napisał: Przeladowales papi ? Pokaż /sk info I spróbuj też bez % zapisać placeholdera , same " zreloadowalo bez zandego bledu, ale w miejsu rangi jest <none> , mam rangę z prefixem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 (edytowane) A w zasadzie nie chciał byś tego zrobić w pluginie "TAB" który obsługuje scoreboarda? Myślę, że tam bez problemu ci wczyta range, bo ja mam podobnie i mi działa Jeżeli byś chciał jakieś zmienne z skryptu do tego pluginu włożyć to jest bardzo łatwy sposób on placeholderapi request for prefix "skript": if the identifier is "(tu musisz jakoś nazwać swoją zmienną)": set the result to "%{zmienna}%" Przykład: on placeholderapi request for prefix "skript": if the identifier is "zabici": set the result to "%{zabici::%player%}%" Trzeba to wpisać do jakiegoś pliku w skripcie , a potem w pluginie wpiszesz %skript_zabici% przykladowo Plugin: https://modrinth.com/plugin/tab-was-taken Moge ci pomóc z configiem jak nie będziesz umiał, ale wydaje się dość prosty, scoreboard masz w dolnej części Edytowane 13 kwietnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_Bearrrr 1
siema ogołem mam taka linijke w scoreboardzie:
i chce tam dac range gracza, pobralem papi i zainstalowalem luckperms za pomoca /papi ecloud download LuckPerms, no ale takie coś wywala:

licze na szybką pomoc
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi