dropnikyt 0 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2023 Oki mam pytanie bo jestem nowy i nie wiem gdzie i jak zrobić żeby jak się kliknie bo gui i reszta świetnie działa dodałem jakieś warpy tylko teraz jak dodać gdzie ma przenieść i żeby to przeniosło po 5 sekundach np. na dany warp / kordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 9 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2023 (edytowane) command /warpy: trigger: set {_gui} to chest with 3 rows named "&8&l> &6&lWarpy &8&l<" set slot 11 of {_gui} to diamond pickaxe named "&l&2Stoniarki" set slot 12 of {_gui} to diamond sword named "&l&4PVP" set slot 13 of {_gui} to crafting table named "&l&3Craftingi" set slot 14 of {_gui} to stone button named "&l&4Teparki" open {_gui} to player on inventory click: name of event-inventory = "&8&l> &6&lWarpy &8&l<": event-inventory is not players inventory cancel event if index of event-slot = 11: execute player command "warp stoniarki" close player's inventory if index of event-slot = 12: execute player command "warp pvp" close player's inventory if index of event-slot = 13: execute player command "warp craftingi" close player's inventory if index of event-slot = 14: execute player command "warp teparki" close player's inventory Wywal dodatki typu SkRayFall (jak masz) SkQuery bo wątpię że potrzebne ale jak potrzebne to wtedy już przebolewaj i inne głupie dodatki Edytowane 9 kwietnia 2023 przez xMarmo321 dropnikyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dropnikyt 0
Oki mam pytanie bo jestem nowy i nie wiem gdzie i jak zrobić żeby jak się kliknie bo gui i reszta świetnie działa dodałem jakieś warpy tylko teraz jak dodać gdzie ma przenieść i żeby to przeniosło po 5 sekundach np. na dany warp / kordy
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi