PePeFanBOT#5777 0 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2023 Witam mam skrypt który blokuje tabowanie przy użyciu komendy /ver +tab jednak nie działa wersja skryptu to 2.5.3 on tab completer for "ver" or "version": cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2023 on tab complete for "/ver" or "/version": cancel event Dodatek SkBee potrzebny https://skripthub.net/docs/?id=4374 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2023 (edytowane) 6 godzin temu, PePeFanBOT#5777 napisał: Witam mam skrypt który blokuje tabowanie przy użyciu komendy /ver +tab jednak nie działa wersja skryptu to 2.5.3 on tab completer for "ver" or "version": cancel event Ogólnie polecam ci do blokowania tabowania komend plugin PL-Hide, naprawdę spoczko plugin, a powyższy skrypt kolegi (przynajmniej dla mnie) nie działał (bez błędów, ale nie blokowało tabowania). Oprócz tego zaaktualizuj wersję Skript do 2.7 lub 2.6.4, jeżeli możesz. Edytowane 7 kwietnia 2023 przez pruslay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PePeFanBOT#5777 0
Witam mam skrypt który blokuje tabowanie przy użyciu komendy /ver +tab jednak nie działa wersja skryptu to 2.5.3
on tab completer for "ver" or "version":
cancel event
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi