Skocz do zawartości

FDAntiBot.sk - AntiBot w skrypcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Okej, przepraszam bardzo, lecz tryb maruda włączony.

Testowałeś ten skrypt? 

Bo ja wnioskuję to w taki sposób:

Gracz wchodzi na serwer, otwiera mu inventory i ustawia wełnę, jedną zieloną.

Kliknie (teraz zauważyłem) cokolwiek, nawet zieloną wełnę to dostanie kicka.

Dlaczego? Gdyż w evencie inventory click nie ma zaimplementowanej zmiennej tymczasowej {_random}

on inventory click:
    event-inventory is not player's inventory
    if name of event-inventory is "&6&l>> &aWeryfikacja Anti Bot &6&l<<":
        if clicked slot isn't {_random}:
            kick player due to "&6&l>> &cNAJPRAWDOPODOBNIEJ JESTEŚ ROBOTEM! &6&l<<"

Nawet jakby ona była ściśle powiązana z graczem to by to nie przeszło, gdyż po close player's inventory którego tutaj nie ma jest event, który po zamknięciu od razu otwiera ten dziwny anty bot który tylko pobiera nazwę GUI bez żadnego sprawdzania czy anty bot przeszedł czy nie.
Mi to wygląda na skrypt z generatora i nie spodziewał bym się po @lie_pan1że takie coś by mógł zrobić.

Ocena 0/10.

Pozdrawiam #Knugi

https://skript.pl/temat/54679-fdantibotsk-antibot-w-skrypcie/#findComment-331368

Sorki Knugi, że Cię zawiodłem... Robimy z teamem duży projekt, więc pod koniec miesiąca napisałem na szybko skrypt, aby załapać się na konkurs Skryptu Miesiąca... Sorki za to że ten skrypt jest do kosza, ale po prostu to nie było owocem moich starań przez te tygodnie, przez które mnie nie było... Przepraszam wszystkich, ale myślę, że do końca miesiąca uwiniemy się nad naszym dużym projektem... Życzę miłego weekendu :D .

https://skript.pl/temat/54679-fdantibotsk-antibot-w-skrypcie/#findComment-331417

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...