Skocz do zawartości
  • 0

Nie dziala skrypt na /sloty

RoxetGamePlay

Pytanie

Mam problem ponieważ nie dziala mi ten skrypt :(

Chodzi o to żeby nie zmienialo slotów napisanych tylko ze tyle max może raczy wbic.

command /sloty [<integer>]:    trigger:        set {sloty} to arg on connect:if {sloty.aktualne} is smaller than {sloty}:add 1 to {sloty.aktualne}send "%{sloty.aktualne}%" to all playersstopkick player due to "Za malo miejsca!"command /test:trigger:delete {sloty.aktualne}send "%{sloty}%"

//Dodałem kodowanie - Patek

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
variables:	{sloty.aktualne} = 0	{sloty} = 20command /sloty [<integer&gt]:    trigger:        set {sloty} to argon connect:	if {sloty.aktualne} is smaller than {sloty}:		add 1 to {sloty.aktualne}		send "%{sloty.aktualne}%" to all players		stop	else:		kick player due to "Za malo miejsca!"command /test:	trigger:		delete {sloty.aktualne}		send "%{sloty}%"

• 0
variables:	{sloty.aktualne} = 0	{sloty} = 20command /sloty [<integer&gt]:    trigger:        set {sloty} to argon connect:	if {sloty.aktualne} is smaller than {sloty}:		add 1 to {sloty.aktualne}		send "%{sloty.aktualne}%" to all players		stop	else:		kick player due to "Za malo miejsca!"command /test:	trigger:		delete {sloty.aktualne}		send "%{sloty}%"

Nie dziala

• 0
options:	max: 2on join:	wait 2 tick	if number of all players is larger than {@max} - 1:		if player doesn't have permission "admin.join":

Spróbuj skorzystać z tego. Teraz kod działą tak że mając permisje lub op możesz wejsc na serwer, a jezeli nie masz op lub permisji wejdziesz ale pochwili cie wywali.

• 0
options:	max: 2on join:	wait 2 tick	if number of all players is larger than {@max} - 1:		if player doesn't have permission "admin.join":

Spróbuj skorzystać z tego. Teraz kod działą tak że mając permisje lub op możesz wejsc na serwer, a jezeli nie masz op lub permisji wejdziesz ale pochwili cie wywali.

A mozesz mi zrobic caly skrypt i podeslac ?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...