Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wykonam dobrze zrobiony i w pełni działający plugin na twój serwer Minecraft! Bardzo dobrze idzie mi rozwiązywanie problemów właścicieli serwerów chcący odpowiedni plugin, który jest przy tym mocno zoptymalizowany i gotowy na większą ilość graczy.

Co umiem?

Posiadam pełną wiedzę Spigot/Paper API oraz znam się na samym NMS (packety, itp.). Java to też nie problem, bo poruszam się już w niej od 6 lat. Jeśli chodzi o inne umiejętności to dobrze rozumiem też samego SQL/SQLite, bądź Redis'a. Mogę także podpiąć pod plugin Discord bot'a lub napisać go od podstaw. Nauczę się też dla ciebie API twojego bądź innego pluginu, jeśli zajdzie taka potrzeba.

Co robię?

• Drobne rzeczy jak kity lub automatyczne wiadomości oraz większe - systemy gildyjne, incognito i inne podobne.
  • Połączenia między serwerami w BungeeCord za pomocą systemu wiadomości/Redis'a bądź socketów (wedle potrzeb).
  • Połączenia między serwerem, a Discord bot'em (wykonuję boty uruchamiane z poziomu hostingu lub serwera MC!).
  • Wykorzystanie HTTP w pluginie i integracje z twoją stroną WWW

Jeśli będą jakiekolwiek błędy lub poprawki mniejsze to wszystko zrobię za darmo!

A gdzie portfolio?

Poniżej znajduję się link do małego i prostego plugina na backup'y gracza ;)

BuiltByBit

Przykładowe pluginy/projekty, które zrobiłem

Projekt eventowy dla uczelni PJATK w Warszawie. Serwer zrobiony w 100% przeze mnie (kwestie pluginowe/konfuguracyjne/bezpieczeństwa), wzorowany na hack-and-slash (zabijasz mobki/robisz altary, lecą punkty):

Incognito (ze zmianą UUID ze względu na to, że serwer był na silniku BlazingPack) z API dla innych pluginów:

Randomowe teleportowanie graczy (może to wyglądać jak pewien popularny plugin na RandomTP ze względu na wymagania klienta):

Kontakt

Discord: Dąbek#2353 lub _dabek_

Tutaj na forum ;3

Edytowane przez predator114
https://skript.pl/temat/54496-wykonam-plugin-wedle-twoich-potrzeb-188-najnowsza/

• predator114 zmienił(a) tytuł na Wykonam plugin wedle twoich potrzeb! [1.8.8 - najnowsza]
  • 1 miesiąc temu...