Szwagru 23 Opublikowano 17 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2023 (edytowane) Witaj Graczu. Sześcienna Ruina to serwer, na którym może zagrać każdy (premium off)! Jest to Survival z dodatkami takimi jak: • Działki - 4typy Od 65x65 aż do 525x525. Każda z nich jest craftowalna i działa to na zasadzie ulepszenia mniejszej. Największa posiada możliwość włączenia FLY! • MiniBossy jak i Bossy - na razie są tylko 2 MiniBossy i 1Boss, z których lecą mocne jak i zarazem przydatne przedmioty. • Jeżeli zostaniesz zabity, w miejscu Twojej śmierci powstanie skrzynka a do ekwipunku dostaniesz kompas który doprowadzi Cię do lokalizacji skrzynki która jest tylko 3godziny. • U Nas możesz robić winy! Wystarczy że postawisz blok wełny (tego samego koloru) jeden nad drugim i rzucisz na niego perłę. • Możesz także zebrać wszystkie Mob Spawnery ze świata! Wystarczy że masz kilof z Silk Touch • Naciskając prawym przyciskiem myszy na wyrośniętą uprawę, możesz ją podnieść bez potrzeby ponownego sadzenia Na serwerze znajdziesz również inny, ciekawszy, generator terenu wraz z nowymi strukturami. Jest także całkowicie inny Nether na którym znajdziemy nowe struktury, przedmioty jak i bossy, natomiast End... Ten również posiada swój własny generator dzięki któremu znajdziemy nowe ciekawe Biomy! Zaciekawił Cię serwer? Dołącz do nas już dziś - IP: Szesciennaruina.pl lub mc.szesciennaruina.pl (Wersja 1.19.3) Zapraszam również na naszego serwerowego Discorda: dc.szesciennaruina.pl Serwer wciąż jest w wersji beta, dlatego cały czas jesteśmy otwarci na nowe pomysły. Parę zdjęć: Edytowane 21 marca 2023 przez Szwagru Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/54421-survival-1193-sze%C5%9Bcienna-ruina/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gujix64 5 Opublikowano 21 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2023 Zalety serwera Własny generator świata System bosów Własne enchanty co powoduje, że gra jest ciekawsza Serwer nie jest nastawiony na p2w Zabezpieczenie serwera anty-xrayem a z racji, że jest własny generator świata raczej nie da się wydobyć seeda modyfikacjami System działek oraz ciekawy system craftingu na powiększenie ziemi Minusy serwera Aktualnie serwer poza bosami i nowymi enchantami nie oferuje nic więcej niż czysty survival. Nie znajdziemy w nim popularnego rynku graczy, skrzyń, systemu skilli etc. W pewnych momentach natknąłem się na bugi związane z anty-xrayem np. moja skrzynia była dirtem aż nie podszedłem wystarczająco blisko do niej. To samo z rudami. Serwer jest bardzo ciekawy i jest ciągle w wersji beta także mam nadzieję, że pomału pojawi się więcej udogodnień. Takie czasy, że serwery z czystym survivalem już dawno się przejadły i każdy chciałby pograć ze zmodyfikowanym survivalem dodając zadania, nagrody etc. Serwer ma jednak potencjał i widać, że administracja ma też pomysł na prowadzenie także jestem ciekaw następnych dodatków. Szwagru i Recha55 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/54421-survival-1193-sze%C5%9Bcienna-ruina/#findComment-330343 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwagru 23 Opublikowano 21 lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2023 (edytowane) 16 minut temu, gujix64 napisał: Zalety serwera Własny generator świata System bosów Własne enchanty co powoduje, że gra jest ciekawsza Serwer nie jest nastawiony na p2w Zabezpieczenie serwera anty-xrayem a z racji, że jest własny generator świata raczej nie da się wydobyć seeda modyfikacjami System działek oraz ciekawy system craftingu na powiększenie ziemi Minusy serwera Aktualnie serwer poza bosami i nowymi enchantami nie oferuje nic więcej niż czysty survival. Nie znajdziemy w nim popularnego rynku graczy, skrzyń, systemu skilli etc. W pewnych momentach natknąłem się na bugi związane z anty-xrayem np. moja skrzynia była dirtem aż nie podszedłem wystarczająco blisko do niej. To samo z rudami. Serwer jest bardzo ciekawy i jest ciągle w wersji beta także mam nadzieję, że pomału pojawi się więcej udogodnień. Takie czasy, że serwery z czystym survivalem już dawno się przejadły i każdy chciałby pograć ze zmodyfikowanym survivalem dodając zadania, nagrody etc. Serwer ma jednak potencjał i widać, że administracja ma też pomysł na prowadzenie także jestem ciekaw następnych dodatków. Dziękuję bardzo za konstruktywną opinie serwera, przemyśle Twoje pomysły i popracuje nad antyXray. Co do seeda mapy i tak można wydobyć nawet przez stronę map.szesciennaruina.pl sama mapa ma ograniczenie 20tyś. x 20tyś. Edytowane 21 lutego 2023 przez Szwagru Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/54421-survival-1193-sze%C5%9Bcienna-ruina/#findComment-330344 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwagru 23 Opublikowano 26 lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2023 Dodaliśmy na serwer możliwość wystawiania przedmiotów przez graczy oraz możliwość zablokowania sobie PvP Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/54421-survival-1193-sze%C5%9Bcienna-ruina/#findComment-330491 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 10 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2023 Dobra nazwa Szwagru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/54421-survival-1193-sze%C5%9Bcienna-ruina/#findComment-330822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi