Szwagru 22 Opublikowano 27 stycznia Udostępnij Opublikowano 27 stycznia (edytowane) Siemka przychodzę do was z moim pługiem na komendę /pomoc. Umożliwa on jeszcze w configu dodać argumenty tej komendy np. /pomoc siema i wysyła wiadomość o treści zawartej w configu. Całość jest przedstawiona w config.yml Komendą /pomoc reload przeładujemy config ale możemy użyć tylko w konsoli. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poradnik na yt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! #edit plugin na razie nie zadziała bo nie dopisałem komendy w plugin.yml xD #edit2 plugin działa zapraszam no testowania i propozycji na rozwój Edytowane 27 stycznia przez Szwagru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarmo321 35 Opublikowano 27 stycznia Udostępnij Opublikowano 27 stycznia Aha to do tego potrzebowałeś tego ConfigurationSection Ogólnie jeśli plugin jest tylko na 1.19 dodaj inne wersje. Ale zapowiada się całkiem spoko Mimo że jest dużo pluginów ale nie takich Szwagru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwagru 22 Opublikowano 27 stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia (edytowane) 41 minut temu, xMarmo321 napisał: Aha to do tego potrzebowałeś tego ConfigurationSection Ogólnie jeśli plugin jest tylko na 1.19 dodaj inne wersje. Ale zapowiada się całkiem spoko Mimo że jest dużo pluginów ale nie takich Akuratnie do czegoś innego ale stwierdziłem że praktycznie nie ma takiego plugin więc szybko napisałem Co do innych wersji to jest zwolennikiem najnowszych ale jak ktoś będzie potrzebował to niech napisze i zmienię Edytowane 27 stycznia przez Szwagru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 134 Opublikowano 28 stycznia Udostępnij Opublikowano 28 stycznia (edytowane) Dałeś link do strony parsera yaml (która go oczywiście nie zapisała) Małe rady: 1. Klasy piszemy wielką literą, np. PomocCmd, Spomoc, Utilitest (chociaż tu chyba powinno być Utilities) 2. To już jest osobista opinia, ale według mnie lepiej robić odstępy, lepiej się to czyta potem 3. Tutaj: Pomijając już polską nazwę zmiennej, mógłbyś, jeśli się nie mylę, po prostu zrobić "return new ArrayList<>();" Chyba tyle (pewnie parę rzeczy mi umknęło). Jeszcze mógłbym zaproponować jedno: upiększyć intelkę, bo jak dla mnie ta domyślna jest co najmniej średnia, tutaj porównanie twojej i mojej: Tutaj masz poradnik: Edytowane 28 stycznia przez Notro Szwagru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwagru 22 Opublikowano 28 stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 28 stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, Notro napisał: Dałeś link do strony parsera yaml (która go oczywiście nie zapisała) Małe rady: 1. Klasy piszemy wielką literą, np. PomocCmd, Spomoc, Utilitest (chociaż tu chyba powinno być Utilities) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2. To już jest osobista opinia, ale według mnie lepiej robić odstępy, lepiej się to czyta potem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 3. Tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pomijając już polską nazwę zmiennej, mógłbyś, jeśli się nie mylę, po prostu zrobić "return new ArrayList<>();" Chyba tyle (pewnie parę rzeczy mi umknęło). Jeszcze mógłbym zaproponować jedno: upiększyć intelkę, bo jak dla mnie ta domyślna jest co najmniej średnia, tutaj porównanie twojej i mojej: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tutaj masz poradnik: Dzięki za dobrze wypisane radę a intelka rzeczywiście maśniej wygląda u ciebie muszę skorzystać Co do parsera dałem link dla ludzi aby sprawdzali sobie przed reload configu sprawdzili yaml Edytowane 28 stycznia przez Szwagru xMarmo321 i Notro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 134 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia W dniu 28.01.2023 o 15:26, Szwagru napisał: Co do parsera dałem link dla ludzi aby sprawdzali sobie przed reload configu sprawdzili yaml O kurde, rzeczywiście xD Myślałem, że to config dla pluginu. Sorki :)! Szwagru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi