Skocz do zawartości
  • 0

Szukam osoby ktura napisze mi fajny plugin/skript na bany

Pytanie

A więc tak jak już pisałem szukam osoby ktura napisze mi fajny plugin na dawanie banów. Chciałbym żeby wyglądało to tak że wpisujesz komendę /sban (nick gracza) 

I po wpisaniu tej komendy ma wyskoczyć GUI wielkości podwójnej skrzyni w kturym będzie kilka opcji do wybrania np. Perm. I po kliknięciu takiego przedmiotu gracz wpisany wcześniej do komendy dostanie Perm bana i plugin wyślę na chat automatycznie w kolorze ciemnoniebieskim "Gracz (nick gracz) został zbanowany permanentnie za złamanie regulaminu serwera /regulamin" 

No to z działania plugin /skryptu tyle

To są opcje banów: ban na 3 dni (biały sztandar), Perm ban na zawsze ( bedrock), ban na 24h (głowa steeva), ban na 7dni (diament), mut na 30minut (czerwony kwiat), mut na zawsze (redstone)., unmut (blok złota), i unban (blok netherytu) 

Plugin/skript na wersję 1.18.2 

Dzięki~

https://skript.pl/temat/53923-szukam-osoby-ktura-napisze-mi-fajny-pluginskript-na-bany/

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
W dniu 29.11.2022 o 19:57, Marcelik10 napisał:

A więc tak jak już pisałem szukam osoby ktura napisze mi fajny plugin na dawanie banów. Chciałbym żeby wyglądało to tak że wpisujesz komendę /sban (nick gracza) 

I po wpisaniu tej komendy ma wyskoczyć GUI wielkości podwójnej skrzyni w kturym będzie kilka opcji do wybrania np. Perm. I po kliknięciu takiego przedmiotu gracz wpisany wcześniej do komendy dostanie Perm bana i plugin wyślę na chat automatycznie w kolorze ciemnoniebieskim "Gracz (nick gracz) został zbanowany permanentnie za złamanie regulaminu serwera /regulamin" 

No to z działania plugin /skryptu tyle

To są opcje banów: ban na 3 dni (biały sztandar), Perm ban na zawsze ( bedrock), ban na 24h (głowa steeva), ban na 7dni (diament), mut na 30minut (czerwony kwiat), mut na zawsze (redstone)., unmut (blok złota), i unban (blok netherytu) 

Plugin/skript na wersję 1.18.2 

Dzięki~

Mogę takowy skrypt wykonać za.darmo jeżeli jeszcze potrzebujesz 

https://skript.pl/temat/53923-szukam-osoby-ktura-napisze-mi-fajny-pluginskript-na-bany/#findComment-327896

• 0
4 godziny temu, Marcelik10 napisał:

tak jaknajbardziej

bym chcial taki

Opis skryptu:

po wpisaniu komendy otwiera się okono wyboru długości bana

Dostępne komendy:

/sban (nick gracza) (powód bana)

.

wiem że trochę odbiega od oczekiwań ale jak chcesz możesz podmienić blocki itp

Edytowane przez THErunSKY
https://skript.pl/temat/53923-szukam-osoby-ktura-napisze-mi-fajny-pluginskript-na-bany/#findComment-327944