Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na format chatu

koveek

Pytanie

Siemka to znowu ja :D

I mam problem z moim skryptem na format i wylaczenie chatu.

Gdy nie mam op to pisze na tylko 1 okreslony format przydzielony permissja (i tak jest dobrze)

Gdy chat jest wylaczony nie moge pisac wszystko jest pieknie ladnie :).

Ale gdy dam sobie op pisze formatem dla teamu i formatem dla graczy jednoczesnie.

Poprostu wysylaja sie 2 wiadomosci na raz :c

Nie da sie tak zrobic zeby gracz ktory ma op zaliczal sie tylko do formatu team ?

Prosze oto skrypt:

variables:{chat} = true command /chat [<text>]:trigger:if player is set:if arg 1 is "off":set {chat} to falsebroadcast "&cChat zostal wylaczony"if arg 1 is "on":set {chat} to truebroadcast "&cChat zostal wlaczony" on chat:if {chat} is true:if player has permission "hash.format.player":cancel event broadcast "&7%player%&7:&r %message%"if player has permission "hash.format.team":cancel eventbroadcast "&c%player%&r:&7 %message%"if {chat} is false:if player has permission "chat.whrite":if player has permission "hash.format.player":cancel event broadcast "&7%player%&7:&r %message%"if player has permission "hash.format.team":cancel eventbroadcast "&c%player%&7:&r %message%"else:if {chat} is false:cancel eventsend "&cChat jest obecnie wylaczony"

Edytowane przez koveek

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...