PodpalaczTv 0 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Próbowałem napisac skrypt który nie pozwala ruszyc myszka do innego slotu ani wyrzucic compas z 10 slota po prostu kompas jest tam zawsze umie ktos takie napisac? Badz wie jaki to bedze event( chodzi o przekladanie i zmiane miejsca/slota) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PodpalaczTv 0 Opublikowano 31 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Hmmm trochę nie rozumiem.Chodzi Ci o to ?on inventory click: if slot is 10: cancel eventChodzi o to ze w 10 slocie caly czas jest compas i nie mozna go wyrzucic ani na inny slot poruszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PodpalaczTv 0 Opublikowano 31 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 To dobrze Ci napisałem, nie można kliknąć w 10 slot.Tylko jeszcze zeby w 10 slocie caly czas byl kompas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan kk 42 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 @up + jeszcze toon drop of compass: cancel event Nawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PodpalaczTv 0
Próbowałem napisac skrypt który nie pozwala ruszyc myszka do innego slotu ani wyrzucic compas z 10 slota po prostu kompas jest tam zawsze umie ktos takie napisac? Badz wie jaki to bedze event( chodzi o przekladanie i zmiane miejsca/slota)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi