Żelazio 2 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 Jak zrobic miecz ktory daje osobie która go trzyma efekt regeneracji kiedy sie uderzy gracza pls pomuscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 w evencie on damage sprawdzaj czy attacker's tool to właśnie ten miecz (np. diamond sword named "&cMiecz regeneracji") i potem możesz dawać efekt regeneracji dla tego attacker Żelazio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żelazio 2 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 3 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: w evencie on damage sprawdzaj czy attacker's tool to właśnie ten miecz (np. diamond sword named "&cMiecz regeneracji") i potem możesz dawać efekt regeneracji dla tego attacker Sprawdziłem nie wiem ale mi nie zadziałało wym cie bardzo prosił jk byś wysłał pełny skrypt plsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 Godzinę temu, Żelazio napisał: jk byś wysłał pełny skrypt plsss Gotowca to ja ci mogę napisać odpłatnie, tutaj jedynie mogę Cię naprowadzić. Godzinę temu, Żelazio napisał: ale mi nie zadziałało pokaż kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żelazio 2 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 Masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 44 minuty temu, Żelazio napisał: Masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Żelazio 2
Jak zrobic miecz ktory daje osobie która go trzyma efekt regeneracji kiedy sie uderzy gracza pls pomuscie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi