lothar 0 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2022 Witam, mam skrypt który usuwa bloki po 1 godzinie od postawienia ale chcę aby on nie blokował stawiania na terenie gildi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2022 (edytowane) Skorzystaj z funnyskaddon o ile masz funnyguilds Edytowane 15 sierpnia 2022 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lothar 0 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 Używam funnyskaddon ale nie działa mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 Musisz jeszcze dodać odpowiedni warunek, rozumiem, że to zrobiłeś? Pokaż kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lothar 0
Witam, mam skrypt który usuwa bloki po 1 godzinie od postawienia ale chcę aby on nie blokował stawiania na terenie gildi.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi