BlueMts 1 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 hej umiałby ktoś zrobić z tego skryptu zeby te kody były jednorazowe o to mi chodzi ze jak się wpisze te kody to nikt nie bedzie mogł tego danego kodu wpisać Wstawiam na code.skript.pl Notatka dodana przez Szifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 52 minuty temu, BlueMts napisał: umiałby ktoś zrobić na pewno wiele osób, np. ja Od siebie polecę żebyś przestał korzystać z options w tym przypadku i dodawał każdy kod do zmiennej grupowej, a potem go po prsotu usuwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 58 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BlueMts 1
hej umiałby ktoś zrobić z tego skryptu zeby te kody były jednorazowe o to mi chodzi ze jak się wpisze te kody to nikt nie bedzie mogł tego danego kodu wpisać
Wstawiam na code.skript.pl
Notatka dodana przez Szifter
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi