anarchista_ 0 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Witam, mam cos takiego https://prnt.sc/rMqOyt-MrBQ8 i ogolnie dziala, LECZ dodaje to okolo 2048 hp czyli 1024 serc, zmienilem w configu spigota attribute: maxHealth: max: 6000.0 movementSpeed: max: 2048.0 attackDamage: max: 2048.0 lecz dalej nie dziala, i czy da sie to zrobic jakos w skripcie zeby dzialalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1tt 14 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Na pewno można zmieniać max health skriptem, ale nie będzie to raczej zbyt dobrym pomysłem. Posprawdzaj wszystkie configi silnika (bukkit.yml, spigot.yml i jeżeli masz to paper.yml), jeżeli nie znajdziesz tam nic to zgłoś błąd do twórcy silnika. A no, możliwe też że jakiś plugin ci to blokuje, to powinieneś też sprawdzić. A tak w ogóle, po co ci takie duże statystyki? Przecież to pół ekranu zawali sercami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anarchista_ 0 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 14 godzin temu, W1tt napisał: Na pewno można zmieniać max health skriptem, ale nie będzie to raczej zbyt dobrym pomysłem. Posprawdzaj wszystkie configi silnika (bukkit.yml, spigot.yml i jeżeli masz to paper.yml), jeżeli nie znajdziesz tam nic to zgłoś błąd do twórcy silnika. A no, możliwe też że jakiś plugin ci to blokuje, to powinieneś też sprawdzić. A tak w ogóle, po co ci takie duże statystyki? Przecież to pół ekranu zawali sercami... Sprawdzilem wszystkie 3 pliki nie ma tam nic poza tym o atrybutach. Co do twojego pytania, czysto 4fun z kolegami gramy w ten sposób, bawimy sie. Warto dodać, ze na 1.7.2 ten plugin działa wiec raczej to wina silnika ;/ Jest moze mozliwosc zrobienia serwera 1.7.2 spigot, na który bedzie mogl wejsc ktos z 1.8.x. (wiem ze nie bedzie blokow) Łączę posty Notatka dodana przez ivall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1tt 14 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 Godzinę temu, anarchista_ napisał: Sprawdzilem wszystkie 3 pliki nie ma tam nic poza tym o atrybutach. Co do twojego pytania, czysto 4fun z kolegami gramy w ten sposób, bawimy sie. Warto dodać, ze na 1.7.2 ten plugin działa wiec raczej to wina silnika ;/ Jest moze mozliwosc zrobienia serwera 1.7.2 spigot, na który bedzie mogl wejsc ktos z 1.8.x. (wiem ze nie bedzie blokow) Plugin ViaVersion, był też plugin ProtocolSupport. Odradzam jednak korzystanie z takich wersji, bo mają one ponad 8 lat, przez co są mniej dopracowane, przestarzałe, i nie są wspierane przez większość twórców pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anarchista_ 0 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 18 minut temu, W1tt napisał: Plugin ViaVersion, był też plugin ProtocolSupport. Odradzam jednak korzystanie z takich wersji, bo mają one ponad 8 lat, przez co są mniej dopracowane, przestarzałe, i nie są wspierane przez większość twórców pluginów. Okej, nie wazne juz, naprawione do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
anarchista_ 0
Witam, mam cos takiego https://prnt.sc/rMqOyt-MrBQ8 i ogolnie dziala, LECZ dodaje to okolo 2048 hp czyli 1024 serc, zmienilem w configu spigota
attribute: maxHealth: max: 6000.0 movementSpeed: max: 2048.0 attackDamage: max: 2048.0
lecz dalej nie dziala, i czy da sie to zrobic jakos w skripcie zeby dzialalo?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi