NowaczeqYT 0 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Potrzebuję Skryptu, na antygrif taki co usuwa cobblestone i dodaję po jednym cobblu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 on place of cobblestone: cancel event add cobblestone to player zgodnie z twoim zleceniem, nic nie zrozumiałem ale masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AllowH4ck 1 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 on place of cobblestone: add cobblestone to player Bardziej chodziło o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 3 godziny temu, AllowH4ck napisał: on place of cobblestone: add cobblestone to player Bardziej chodziło o to. nie nie, twój kod nie usuwa cooblestone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rick 0 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 nie wiem czy to o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 10 godzin temu, Rick napisał: nie wiem czy to o to chodzi nikt nie wie, dopóki się autor nie odezwie to nie ma co gdybać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NowaczeqYT 0
Potrzebuję Skryptu, na antygrif taki co usuwa cobblestone i dodaję po jednym cobblu
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi