satjoW 0 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Czy istnieje skrypt na to by gracze nie mogli wyłączyć serwerowego resource packa? Albo skrypt który wgra wybranemu graczowi resource packa ale tak żeby ten gracz nic nie zauważył że mu wgrałem tego resource packa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 lie_pan1 52 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 nie wiem czy tego sie nie da ustawic w jakims configu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
satjoW 0
Czy istnieje skrypt na to by gracze nie mogli wyłączyć serwerowego resource packa? Albo skrypt który wgra wybranemu graczowi resource packa ale tak żeby ten gracz nic nie zauważył że mu wgrałem tego resource packa
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi