TremeQ 5 Opublikowano 27 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 27 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 (edytowane) Ale którego gracza chcesz przeteleportować? W tym evencie nie ma żadnego gracza. Możesz albo zapętlić wszystkich graczy i sprawdzać po kolei albo skorzystać z filtrów, ja polecam opcję 2. all players where [input is in region "kopalniavip"] A z racji, że i teleport i send przyjmuje obiekty a nie tylko pojedynczych graczy to możesz wszystkich za jednym razem przeteleportować Edytowane 27 lipca 2022 przez CoFFeIN04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 27 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 Nie za bardzo rozumiem co mam zrobic. Loop all player's: if region at player's is "kopalniavip" teleport KORDY? ?? Pozmieniałem, jednak dalej sa błędy. Łączę posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 27 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 29 minut temu, TremeQ napisał: Nie za bardzo rozumiem co mam zrobic. na pewno nie to co robisz teraz, muszę się powtórzyć: 5 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: W tym evencie nie ma żadnego gracza. !!! 5 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: A z racji, że i teleport i send przyjmuje obiekty a nie tylko pojedynczych graczy to możesz wszystkich za jednym razem przeteleportować teleport %entities% to %location% send %strings% to %commandsenders% Jak widzisz, entities i commandsenders jest w liczbie mnogiej, zatem możesz wstawić tam all players where [input is in region "kopalniavip"] Kolejna sprawa, 203, 22, -403 to są jakieś 3 liczby, w żaden sposób nie pasuje to do wymaganego typu location. Skorzystaj z funkcji location location(x: number, y: number, z: number, world: world = event-world) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 27 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 Zamotałes mi w głowie, nie posiadam na tyle wiedzy aby ogarnać co gdzie powstawiac i co gdzie wykorzystać. Totalnie nie rozumiem nawet co zrobiłem. Jakiś przykład jak zastosowac funkcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 27 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 Ja ci jedynie podesłałem składnie, nie gotowy kod do wstawienia, tak żebyś troszkę się wysilił a nie bezmyślnie go wklepał (tak jak to właśnie uczyniłeś) Tę pętlę to usuń, jest zbędna Zacznij od lokalizacji: 27 minut temu, CoFFeIN04 napisał: location(x: number, y: number, z: number, world: world = event-world) W te wszystkie argumenty musisz wstawić swoje wartości, np. location(123,256,-43) 27 minut temu, CoFFeIN04 napisał: teleport %entities% to %location% i potem wystarczy to połączyć teleport all players where [input is in region "kopalniavip"] to location(1,2,3) Tak samo w send TremeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 29 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2022 dobra teraz rozumiem, dziekuje. Wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 29 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TremeQ 5
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi