pzGold 0 Opublikowano 26 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2022 Siema potrafil by ktos napisac skrypt(lub ewentualnie plugin) jak ktos dostanie range z itemshopu moze ja odebrac w gui(komenda /itemshop)? + zeby byla do tego komenda na nadawanie rang do tego gui(komenda /ranga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 26 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2022 PEX/LP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pzGold 0 Opublikowano 26 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2022 luckperms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 696 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Jestem w stanie napisać to odpłatnie. Kontakt ponizej pzGold 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pzGold 0 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 dodaj do znajomych R3inb0w_#4038 wyslalem zaproszenie Dzieki wszystko dziala prosze o zamkniecie tematu Łączę posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2022 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pzGold 0
Siema potrafil by ktos napisac skrypt(lub ewentualnie plugin) jak ktos dostanie range z itemshopu moze ja odebrac w gui(komenda /itemshop)? + zeby byla do tego komenda na nadawanie rang do tego gui(komenda /ranga)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi