Eryk231431414313 0 Opublikowano 25 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2022 Witam mam taki problem mam serwer boxpvp i mam generatory i ludzie nie moga ich niszczyc wpisuje /rg info (nazwa generatora) i pokazuje ze mam wlaczone block-break - allow passtrought -allow "priority" maja najwieksze jeden ma 1 drugi 2 ... a spawn ma priority 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 111 Opublikowano 27 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 (edytowane) W dniu 25.07.2022 o 20:26, Eryk231431414313 napisał: Witam mam taki problem mam serwer boxpvp i mam generatory i ludzie nie moga ich niszczyc wpisuje /rg info (nazwa generatora) i pokazuje ze mam wlaczone block-break - allow passtrought -allow "priority" maja najwieksze jeden ma 1 drugi 2 ... a spawn ma priority 30 O ile dobrze kojarzę, to im wyższy priorytet, tym flagi w jego regionie mają wyższe znaczenie w danym miejscu. Spróbuj dać regionom generatorów wyższy priorytet niż ten z regionu spawnu. Edytowane 27 lipca 2022 przez maxcom1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Eryk231431414313 0
Witam mam taki problem mam serwer boxpvp i mam generatory i ludzie nie moga ich niszczyc
wpisuje /rg info (nazwa generatora) i pokazuje ze mam wlaczone block-break - allow passtrought -allow
"priority" maja najwieksze jeden ma 1 drugi 2 ... a spawn ma priority 30
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi